Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, son günlerde artan provokatif eylemlere dikkat çekerek, vatandaşları milli birlik ve beraberliği güçlendirecek etkinliklere katılmaya davet etti.
Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Boltaç, “Enerjimizi provokatif eylemlere değil, güzel etkinliklere yönlendirerek milli birlik ve beraberliğimizi korumalıyız” dedi. Başkan, Tarsus halkını provokasyonlara karşı uyanık olmaya çağırarak, “Vatandaşlarımızın bu tür eylemlere karışmamasını önemle arz ediyorum. Tarsus halkı bu provokasyonlara gelmeyecektir” şeklinde konuştu.
Başkan Boltaç ayrıca, bu akşam Tarsus Kent Orkestrası’nın düzenleyeceği etkinlik ve A Milli Futbol Takımı’nın maçı için yapılan çağrıyla vatandaşları bir araya gelmeye teşvik etti. Ayrıca, Tarsus Belediyesi’nin Siptilli Çarşısı’ndaki Halk Restoranı’nın kapanmayacağını, aksine yeni bir yer açılacağını belirtti. İsmetpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi konusunda da mağdur vatandaşları dinleyeceğini ve onlarla birlikte nasıl bir yol izleneceğini görüşeceğini vurguladı.
Başkan Boltaç, sinek sorunuyla ilgili olarak da Tarsus Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak düzenli ilaçlama çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

