1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. TEPKİLERE KULAK TIKADI, İSTİKLAL CADDESİ’NDE 3. ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

TEPKİLERE KULAK TIKADI, İSTİKLAL CADDESİ’NDE 3. ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin en eski ticaret merkezi olarak bilinen İstiklal Caddesi’nde esnafın tepkilerine rağmen; asfalt, refüj ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam edildi. 

Geçtiğimiz aylarda 1. ve 2. etabı tamamlanarak hizmete açılan ve vatandaşlar tarafından büyük tepki gösterilen İstiklal Caddesi’nde, 3. etap çalışmalarına da başlandı.

İstiklal Caddesi 3. Etap çalışmaları, GMK Bulvarı ile Sakarya Caddesi (Özgür Çocuk Parkı) arasında yer alan 1 km uzunluğundaki yolda yapılacak. Ekipler Cengiz Topel Caddesi ile Sakarya Caddesi arasında kalan 600 metrelik kısımda çalışmalara başladı. Çalışma kapsamında Toplam 1 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt, refüj ve kaldırımlar yenilenecek. Trafikte herhangi bir aksama olmaması adına güney şerit bölünmüş olup, gidiş –geliş iki yönlü olarak ulaşım sağlanacak.

Çalışmalar neticesinde 1 km uzunluğundaki yol yenilenecek, kaldırımlar da özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun hale getirilecek. Mersin kent merkezinin özgün bir kimliğe kavuşması için çaba gösteren Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt, refüj ve kaldırım  yenileme çalışmaları tamamlandığında, İstiklal Caddesi engelli, yaşlı ve çocuklar için daha erişilebilir bir merkez haline gelecek.

GMK Bulvarı ile Sakarya Caddesi arasında gerçekleşecek olan İstiklal Caddesi 3. etap çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirildiğinden sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.