1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. “Öğrencilerimizin her zaman yanındayız”

“Öğrencilerimizin her zaman yanındayız”

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile ilçe halkının takdirini toplayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Atatürk ortaokulunda düzenlenen kermese katıldı.

Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kermese katılan Başkan Altunok, “Atatürk ortaokulunda okuyan öğrencilerimizin ve okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen kermese katılmaktan dolayı çok mutluyum. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Kermeste öğrencilerimiz, velilerimiz, okul aile birliğimiz, öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve mutluluk her şeye bedel. Öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kermese katılan misafirlere birbirinden lezzetli ürünler sunan öğrenci velilerimize, okul aile birliğimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek kurulan stantları ziyaret etti.

Atatürk Ortaokulu okul aile birliği tarafından öğrenciler yararına düzenlenen kermese katılan Silifke Belediye Başkanı Altunok’u, Kamu-Sen İlçe Başkanı İbrahim Atalay, MHP KAÇEP Komisyonu Başkanı Kıvanç Derya ve yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri ve veliler yalnız bırakmadılar. (Haber Merkezi)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.