1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Meclis’te 28’inci yasama dönemi başladı

Meclis’te 28’inci yasama dönemi başladı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meclis’te 28’inci yasama dönemi bugün Bahçeli’nin yöneteceği ilk oturumla başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, ilk ant içen vekil oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28’inci yasama dönemi bugün başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yöneteceği ilk oturumda, milletvekilleri sırayla yemin edecek. Cumartesi günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’te yemin edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Meclis’in açılışına katıldı. Resmi törenle karşılanacak olan Cumhurbaşkanı, yemin törenini kendisine ayrılan locadan takip edecek. Töreni Cumhurbaşkanı adayı olduğu için milletvekili seçilemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan locadan izledi. Akşener, Karamollaoğlu, Davutoğlu  ve Uysal ise törene katılmadı. (Haber Merkezi)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.