1. Haberler
  2. ASAYİŞ
  3. Düğme görünümlü kamera ile ehliyet sınavına girerken yakalandı

Düğme görünümlü kamera ile ehliyet sınavına girerken yakalandı

Mersin'de ehliyet sınavına giren bir şahıs, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera, kablosuz kulaklık ve kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği ile yakalandı.

featured
0
PaylaÅŸ

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de ehliyet sınavına giren bir ÅŸahıs, yaka düğmesi içerisine gizlenmiÅŸ kamera, kablosuz kulaklık ve kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneÄŸi ile yakalandı.

Olay, Silifke ilçesinde E Sınav Merkezinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sınav merkezinde yapılan ehliyet sınavında görev aldı. Ekipler, yaptığı çalışmada fark ettikleri 38 yaşındaki M.M.’nin üzerini detaylı aradı. Aramada ÅŸahsın üzerinde bulunan korse içerisine gizlenmiÅŸ olarak taşınabilir modem, kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneÄŸi, yaka düğmesi içerisine gizlenmiÅŸ kamera ve kulak içi kablosuz kulaklık bulundu.

Şahıs, yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile ÖSYM Kanununa Muhalefet Suçundan gözaltına alındı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.