1. Haberler
  2. ASAYİŞ
  3. YAYLADA ÇIKAN YANGINDA ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

YAYLADA ÇIKAN YANGINDA ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdemli’de bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden Bütüner çifti, son yolculuğuna uğurlandı. Dün ilçeye bağlı Arslanlı Mahallesi Germataş Sokak’ta, Durmuş (54) ve Elif Bütüner (49) çiftinin yaşadığı evde elektrikten kaynaklı olduğu değerlendirilen yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yangını söndürürken evde bulunan Bütüner çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi. Mersin Adli tıpta yapılan otopsinin ardından da çiftin cenazesi defnedilmek üzere bugün Erdemli Türbe Mezarlığına getirildi. İlçe Müftüsü Hasan Küçük’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından çiftin cenazesi gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Bütüner çiftinin yakın zamanda emekli olduktan sonra yayla olarak bilinen ilçe merkezinden 25 kilometre uzaklıkta yer alan Arslanlı Mahallesi’ndeki evlerine yerleştikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.