1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. TECE BÖLGESİNDE BAŞKAN TARHAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

TECE BÖLGESİNDE BAŞKAN TARHAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mezitli Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Neşet Tarhan, Tece bölgesinde bulunan vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte kuyruğa giren Başkan Tarhan, yemeğini aldı ve iftarını açtı.

Vatandaşlar, 3 farklı yemek ve tatlıdan oluşan menü ile iftarlarını açtı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan, sevgi gösterilerinde bulunan halk ile fotoğraf çektirdi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, “Tece bölgesini ve çevresini değiştirdiğimize inanıyorum. Her şey çok daha güzel olacak. 31 Mart’ta yine sizlerle beraberiz. Seçimden sonra her yerde bir desten yazacağız. Birlikte şarkılar, türküler söyleyeceğiz. Şartlar maalesef bunu gerektirdi. Benim CHP’liliğimi kimse sorgulayamaz. Bu haksızlığı herkes biliyor görüyor. Bu haksızlığa Mezitli halkının dur diyeceğine inanıyorum. Birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.