1. Haberler
  2. SPOR
  3. Mersinli Gamze Altun Dünya Şampiyonası için hazırlanıyor!

Mersinli Gamze Altun Dünya Şampiyonası için hazırlanıyor!

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersinli milli halterci Gamze Altun, 27 Ekim-7 Kasım 2026 tarihleri arasında Çin’de düzenlenecek Büyük Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek milli sporcu Gamze Altun ile Milli Takım Antrenörü İsa Makal’ı makamında ağırladı.

Mersinli Gamze Altun Dünya Şampiyonası için hazırlanıyor!

49 kiloda mücadele edecek

49 kilogram kategorisinde yarışacak Gamze Altun, şampiyona öncesindeki hazırlıklarını Ankara TOHM Merkezi’nde sürdürecek.

Uluslararası organizasyonlarda elde ettiği derecelerle dikkat çeken milli sporcu, Çin’de gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’nda kürsüye çıkmayı hedefliyor.

 

Mersinli Gamze Altun Dünya Şampiyonası için hazırlanıyor!

Göksun Öz’den başarı dileği

Ziyarette Gamze Altun ve antrenör İsa Makal’a başarı dileyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, “Gamze’nin Dünya Şampiyonası’nda da önemli bir başarıya imza atacağına yürekten inanıyorum. Kendisine ve Milli Takım Antrenörümüz İsa Makal’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gamze Altun, Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdürürken 27 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Türkiye adına madalya mücadelesi verecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter