1. Haberler
  2. ASAYİŞ
  3. Mersin’de 27 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranıyordu! Jandarma saklandığı yeri buldu

Mersin’de 27 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranıyordu! Jandarma saklandığı yeri buldu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Akdeniz ilçesinde uyuşturucu ticareti ve kasten öldürme suçlarından hakkında toplam 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan hükümlü, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Mersin’in Akdeniz ilçesinde, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile kasten öldürme suçlarından hakkında toplam 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan hükümlü, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Jandarma ekipleri çalışma başlattı

Alınan bilgiye göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akdeniz ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlünün yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma ve takip sonucunda, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ile “Kasten Öldürme” suçlarından toplam 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlünün saklandığı adres tespit edildi.

Saklandığı adrese operasyon düzenlendi

Jandarma ekipleri tarafından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda uzun süredir aranan hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan hükümlü, adli işlemlerinin ardından önce adliyeye, daha sonra cezaevine teslim edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter