İŞ İNSANI SAVAŞ KADAK’TAN BAYRAM MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de eğlence ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Keyfi Dem Meyhane ve Zen Kız Öğrenci Yurdu’nu çatısı altında bulunduran SMC GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mardinli İş İnsanı Savaş Kadak, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diledi. Kadak, toplumsal dayanışma, kardeşlik ve paylaşmanın hatırlanması ve güçlendirilmesi, muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlılar ile gaziler ve şehit aileleri başta olmak üzere bayramı buruk geçirenlerin unutulmaması temennisinde bulundu.

Bayramların bireysel ve toplumsal olarak, manevi değerlerin çok yoğun yaşandığı, paylaşmayı, birlikte ve kardeşçe yaşamayı, büyükleri hatırlamayı, küçükleri sevmeyi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi, hoşgörü ve anlayışı yükseltmeyi en güzel anlatan özel günler olduğu ifade eden İş İnsanı Savaş Kadak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“BİRLİKTE YAŞAMA İRADESİNİN GÜÇ KAZANDIĞI GÜNLERDİR”

“Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran, kucaklaştıran, birlik ve beraberliğimizi artıran, değerlerimizi ve inancımızı kuvvetlendiren, aramızdaki kardeşlik ve dostluk bilincini pekiştiren, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularını en samimi şekilde bizlere hissettiren bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.

“BAYRAMLAR BİRLİĞİMİZİN DAHA DA GÜÇLENMESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR VESİLEDİR”

Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.

“BAYRAMI BURUK GEÇİRENLERİN UNUTULMAMASINI TEMENNİR EDERİZ”

Bu duygu ve düşüncelerle SMC GROUP ailesi olarak Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler; toplumsal dayanışma, kardeşlik ve paylaşmanın hatırlanması ve güçlendirilmesi, muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlılar ile gaziler ve şehit aileleri başta olmak üzere bayramı buruk geçirenlerin unutulmamasını temenni ederiz. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, iyi bayramlar.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir