HEDEP MERSİN MİLLETVEKİLİNE FEZLEKE DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Adana’da katıldığı bir programda Abdullah Öcalan ile ilgili söylemleri nedeniyle gündemden düşmeyen ve bebek katili PKK Terör Örgütü ele başı Öcalan için ‘Sayın’ ibaresini kullanan HEDEP Mersin Milletvekili Ali Bozan ve 11 miilletvekili, Yasama Dokunulmazlığı’nın kaldırılması hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkerelerinin, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden kurulu Karma Komisyona havale edildiği bildirildi.

Yasama Dokunulmazlığı’nın Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden kurulu Karma Komisyona havale edildi.
Aralarında HEDEP Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın da bulunduğu 11 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için komisyon değerlendirmelerde bulunarak, raporu meclise gönderecek.

BEBEK KATİLİNE “SAYIN” DEDİ

HEDEP Mersin Milletvekili Ali Bozan, skandal eylem ve söylemlerine bir yenisini ekleyerek bebek katili PKK Terör Örgütü ele başı Abdullah Öcalan için ‘Sayın’ demişti. Bozan’ın bu söylemi sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, vatandaşlar da büyük tepki gösterdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir