1. Haberler
  2. SPOR
  3. Kazanan dostluk oldu…

Kazanan dostluk oldu…

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin İdmanyurdu'nda uzun yıllar forma giymiş efsane futbolcular ve Mersin sporunun önemli isimleriyle dostluk maçında bir araya geldi.Başkan Yılmaz, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, Levent Arıkdoğan, Nasır Belci ve Bilbay Taştemel gibi Mersin İdmanyurdu'nun unutulmaz isimlerinin yer aldığı halı saha maçında forma giydi. Oldukça çekişmeli ve renkli geçen maçta ise dostluk kazandı.Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan maçın ardından bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Futbol hayatımızın her alanında var. Mersin İdmanyurdu'na yıllarca emek vermiş, hizmet etmiş efsane isimlerle aynı sahada buluşmaktan büyük mutluluk duydum. Güzel ve keyifli bir maç yaptık. Mersin'deki spor adamlarının kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması adına gerçekleştirilen bu tür organizasyonların devamını diliyorum" diye konuştu.

featured
0
PaylaÅŸ

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toroslar Belediye BaÅŸkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin İdmanyurdu’nda uzun yıllar forma giymiÅŸ efsane futbolcular ve Mersin sporunun önemli isimleriyle dostluk maçında bir araya geldi.
BaÅŸkan Yılmaz, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Türkiye Futbol Antrenörleri DerneÄŸi (TÜFAD) Mersin Şube BaÅŸkanı Mesut Bilir, Levent ArıkdoÄŸan, Nasır Belci ve Bilbay TaÅŸtemel gibi Mersin İdmanyurdu’nun unutulmaz isimlerinin yer aldığı halı saha maçında forma giydi. Oldukça çekiÅŸmeli ve renkli geçen maçta ise dostluk kazandı.
Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan maçın ardından bir açıklama yapan BaÅŸkan Yılmaz, “Futbol hayatımızın her alanında var. Mersin İdmanyurdu’na yıllarca emek vermiÅŸ, hizmet etmiÅŸ efsane isimlerle aynı sahada buluÅŸmaktan büyük mutluluk duydum. Güzel ve keyifli bir maç yaptık. Mersin‘deki spor adamlarının kaynaÅŸması, birlik ve beraberliÄŸin saÄŸlanması adına gerçekleÅŸtirilen bu tür organizasyonların devamını diliyorum” diye konuÅŸtu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.