Erdemli’de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 5 kişi jandarmanın teknik-fiziki takibinin ardından düzenlenen operasyonla yakalandı; evlerde 1 kilo 840 gram bonzai ve çeşitli maddeler ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli ilçesinde 5 şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Belirlenen adresler bir süre teknik ve fiziki olarak takip edildi. Ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.
Adreslerde yapılan aramalarda 1 kilo 840 gram bonzai, 80 gram amfetamin ham maddesi, 100 mililitre aseton, 10 gram esrar ile 2 hassas terazi ele geçirildi; malzemelere el konuldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
