Bağışlanan karpuzlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayırsever bir vatandaşın bağışladığı 1000 adet karpuz, Mezitli Belediyesi çalışanları tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların yoğun olduğu, Cumhuriyet, Seymenli, Hürriyet gibi mahallelerde Belediye Zabıta ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından evlere dağıtılmak yerine korona virüsü tedbirleri kapsamında, dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına, Mezitli Belediyemizin aşevine ve Down Kafeye teslim edildi.  

Bazı mahallelerde ise gerekli virüs tedbirleri alınarak yapılan karpuz dağıtımı sırasında renkli görüntüler de yaşandı.

Mezitli’de iyiliğin bulaşıcı olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Büyük Mezitli ailesi elinden ne gelirse, gönlünden ne koparsa paylaşma geleneğine sahip. Bunu en iyi korona virüsü döneminde yaşadık. Belediyemize hiçbir yük getirmeden vatandaşımız gerek maske konusunda gerekse gıda kolisi konusunda muhteşem bir dayanışma örneği sergiledi. Bu durumun Türkiye’de başka yerde yaşandığını sanmıyorum. Bize sadece bizlere ulaştırılan bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak düştü. Özellikle virüsün yoğun olup sokağa çıkma kısıtlaması yaşandığı günlerde 24 saat içerisinde tüm talepleri karşılayabilmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Bir işadamının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 1000 adet karpuz ve iki kasa erik verdiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Değerli hayırseverimizin gönlünden kopan bu hediyeyi yerine ulaştırmak için ekiplerimiz hemen harekete geçti. Zabıta Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin de desteğiyle İhtiyaç sahibi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı, Cumhuriyet, Seymenli, Hürriyet gibi mahallelerde, Aşevimize ve Down kafemize dağıtımlarımızı yaptık. Bu iyilik köprüsünü hiç aksatmayan tüm hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir