Başkan Kılınç yol çalışmalarını yerinde inceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Kızılaliler Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Daha ucuza daha fazla hizmet verebilmek için kendi asfalt şantiyesi ve taş ocağını kuran Anamur Belediyesi yıllardır ihmal edilen mahallelerde asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Şehir merkezinde özellikle yaz döneminde vatandaşların yoğun olarak kullandığı İskele Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada asfalt dökümü gerçekleştiren ekipler, köylerde de asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kızılaliler Mahallesi’nde zemin hazırlığı yapılan mahalle yolunda çalışma yapan ekipleri ziyaret eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç asfalt dökümü yapılan bölgede yaşayan vatandaşlarla sohbet etti. 
       
Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı hizmetlerin kazasız belasız tamamlanmasını dileyerek kurban kesti. 
       
Asfalt dökümü gerçekleştirilen yolda incelemelerde bulunan Başkan Hidayet Kılınç : ” Şu ana kadar İskele, Yalıevleri, Akdeniz ve Ören Mahallelerimizde asfalt dökümü gerçekleştirdik. Bugün de Kızılaliler Mahallemizde ekiplerimizle bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ben tozun toprağın içerisinde bizleri sabırla bekleyen vatandaşlarımıza ve mesai mefhumu gözetmeden gece yarılarına kadar çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 5 yılın sonunda Anamur’da yol sorunu bırakmayacağız.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir